0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cu ce se curăță plasticul din interiorul auto?

Cele mai multe mașini au la interior diferite elemente din material plastic, cu suprafață netedă sau texturată. De orice fel ar fi, acestea se pot murdări foarte ușor, adunând praful sau pătându-se cu urme de grăsime de pe degete. Dacă vrei ca experiența de condus să fie una plăcută, ar trebui să incluzi curățarea interiorului auto în rutina obișnuită de întreținere a mașinii. Iată cum se curăță plasticul din interiorul auto!

Curățare plastic interior auto

Vei avea nevoie de:

  • aspirator cu diferite accesorii de aspirare
  • un vas cu apă călduță
  • lavete din microfibră
  • o perie moale
  • un detergent de curățare universală

În primul rând, începe prin a goli autoturismul de orice obiecte, gunoaie sau resturi. Aspiră în detaliu suprafețele interioare, pentru a îndepărta praful și mizeria. Folosește accesoriile speciale ale aspiratorului pentru a putea ajunge în colțuri și în locurile mai dificile. Fii atent ca în timpul acestui proces să nu produci zgârieturi – materialele plastice dure sunt predispuse la așa ceva!

Unele zone de plastic din interiorul mașinii pot fi mai murdare ca altele. Este cazul pragurilor, fețelor de ușă și părților din spatele scaunelor, care sunt expuse contactului cu încălțămintea, și deci cu murdăria. Curăță mai întâi aceste zone, folosind o cârpă curată și umedă din microfibră și usucă-le ștergându-le cu o altă lavetă moale, curată și uscată.

Un sfat general: fii precaut cu folosirea apei, pentru a proteja componentele electrice și electronice ale mașinii.

În cazul în care gradul de murdărie nu este prea mare, poți folosi la curățarea plasticului auto o soluție universală, care va îndepărta urmele ușoare. Testeaz-o mai întâi pe un loc ascuns, pentru a fi sigur că nu vei afecta suprafețele! Aplică apoi această soluție de curățat mai întâi pe o lavetă din microfibră, nu direct pe elementele de plastic! Pentru suprafețele care sunt texturate, poți folosi o perie moale (chiar și o periuță de dinți cu peri moi), ca să poți curăța și micile șanțuri și striații. Nu uita să ștergi încă o dată cu o lavetă uscată! În ceea ce privește bordul, poți găsi mai multe sfaturi în articolul Curățarea bordului auto.

Atunci când nu te ocupi în mod constant de întreținerea mașinii, ai de-a face cu pete mai dificile sau nu știi care sunt substanțele potrivite, cel mai indicat este să apelezi la servicii de detailing auto interior. O echipă de profesioniști va ști ce soluții de curățare sunt potrivite pentru diferitele tipuri de suprafețe de plastic, va folosi echipamente profesionale și va avea întotdeauna răbdarea necesară pentru a-i da mașinii tale un aer nou și proaspăt. Iar tu te vei bucura din plin de experiența condusului.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing