0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cu ce se curăță scaunele auto acasă?

Procesul de curățare a scaunelor auto acasă nu este neapărat unul foarte complicat și ar trebui să îl faci periodic. Mai ales atunci când folosești mai mult mașina, scaunele adună murdărie și transpirație și se îmbâcsesc, putând deveni o sursă de miros neplăcut în habitaclu. Ocupându-te de curățarea scaunelor, vei elimina mirosul urât din mașină și vei conferi interiorului auto un aspect proaspăt și curat. Pentru o curățare temeinică, nu uita să apelezi din când în când la o curățătorie profesională de scaune auto.

Curățare scaune autoa acasă

Primul pas pentru a curăța scaunele auto acasă este să le aspiri, pentru a îndepărta mizeria, praful și părul de animale, dacă este cazul. Folosește în acest scop peria specială de tapițerie a aspiratorului, care îți va permite să ajungi și în locurile mai greu accesibile, precum îmbinările dintre perne.

Următorul pas este să te ocupi de petele de pe tapițeria auto. Orice soluție de curățare vei folosi, nu uita să o testezi mai întâi pe o zonă mai ascunsă, pentru a nu provoca decolorări sau alte daune nedorite.

Cu ce se curăță scaunele auto acasă?

Soluția de curățat scaune auto depinde de materialul din care este confecționată tapițeria acestora.

Scaunele auto din piele se curăță cu soluții speciale destinate acestui material. Aplică soluția pe o lavetă moale și curată și abia apoi șterge cu ea tapițeria, lucrând pe suprafețe mici. Clătește cu o cârpă umedă și tamponează apoi cu una uscată. Dacă tapițeria este deteriorată pe alocuri și are fisuri sau crăpături, încearcă să folosești cât mai puțin lichid. Nu uita să aplici o substanță de hidratare. Pentru mai multe detalii, poți citi și articolul despre curățarea tapițeriei auto din piele.

Scaunele auto din material textil se pot curăța cu substanțe din gospodărie, aflate la îndemână: bicarbonat de sodiu, oțet alb sau detergent de rufe. În acest caz este foarte important să nu folosești nici soluție de curățare și nici apă în exces. Ele pot pătrunde în tapițerie și pot duce la apariția mucegaiului în mașină. Pentru mai multe detalii, vezi articolul despre curățarea tapițeriei auto din stofă.

După ce te-ai ocupat de eliminarea petelor, este momentul să speli scaunele. Scaunele auto se spală începând din partea de sus și lucrând pe bucățele. Atunci când laveta se murdărește, clătește-o cu apă curată și stoarce-o, pentru a elimina excesul de umezeală. Curăță tetiera și partea din spate a scaunului, dar și centura de siguranță și catarama. Nu uita de partea din față și de sub scaun.

Șterge apoi scaunele cu o lavetă absorbantă din microfibră și lasă tapițeria să se usuce bine timp de câteva ore sau chiar peste noapte, înainte să folosești mașina.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing