0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cu ce se curăță tapițeria auto?

Pentru mulți dintre noi, mașina nu este doar o necesitate, ci și o pasiune și un obiect cu care ne mândrim. Pe cât de mult ne ajută în viața de zi cu zi, pe atât de mult ne și reprezintă. Este de la sine înțeles că trebuie să avem grijă de aspectul său exterior, și cu atât mai mult de cel interior. Mașina ar trebui curățată permanent și nu doar la nivel superficial (o curățare adecvată nu poate fi făcută în 10 minute la spălătoria din colț). Dacă vrei să îți îngrijești singur mașina, e bine să știi cu ce se spală și se curăță tapițeria auto.

Înainte de a te apuca de curățarea tapițeriei auto acasă, ține cont și de aceste recomandări.

Tapițerie auto

Curățarea tapițeriei auto cu bicarbonat

Bicarbonatul se numără printre cele mai ieftine, mai la îndemână și mai bune soluții de curățat. Se găsește de obicei în orice bucătărie și este folosit cu succes la curățarea petelor de pe tapițeria auto.

Pentru o curățare generală, presară bicarbonat de sodiu pe scaunele mașinii și lasă-l să acționeze minim 2 ore, timp în care el va absorbi mirosurile neplăcute din tapițerie. Aspiră apoi foarte bine toată suprafața, folosind peria specială a aspiratorului.

Pentru a elimina mirosul urât din mașină, poți lăsa peste noapte în interior un vas cu bicarbonat.

Pentru curățarea petelor, fă o soluție de curățat din 3 părți bicarbonat de sodiu și 1 parte apă. Aplică pasta astfel obținută pe zona murdară și las-o să acționeze un timp. Curăță apoi zona cu ajutorul unei perii și aspiră resturile de substanță.

Cu ce se mai poate curăța tapițeria auto?

Iată alte câteva soluții pe care le poți folosi atunci când speli sau cureți tapițeria auto acasă.

  • O soluție preparată din oțet, câteva picături de detergent de vase și apă caldă poate funcționa atât în cazul tapițeriei din piele, cât și în cazul tapițeriei textile. Aplică substanța pe pată cu o perie, un burete sau o cârpă și clătește apoi locul cu apă caldă.
  • Pentru tapițeria textilă, poți folosi o soluție din apă caldă și detergent de rufe. Curăță pata cu ea și apoi clătește cu apă rece.
  • În cazul tapițeriei auto din piele, poți folosi o soluție din oțet alb și ulei de in sau din oțet și ulei de măsline, pe care să o aplici pe pată cu ajutorul unei lavete.
  • Combină 2 lingurițe de borax cu 6 lingurițe de săpun dat pe răzătoare și adaugă peste ele 2 căni de apă fiartă. Amestecă până când se dizolvă și așteaptă până când soluția se răcește. Aplică spuma astfel obținută pe tapițerie cu ajutorul unei perii și apoi clătește cu o cârpă îmbibată în apă, curățând-o frecvent.
  • Atunci când cureți tapițeria auto, folosește produse profesionale – cele sub formă de spumă sunt recomandate pentru curățarea tapițeriei din stofă, iar pentru curățarea tapițeriei auto din piele există produse dedicate.
  • Aspiratorul cu injecție-extracție este cea mai bună soluție pentru curățarea în profunzime a petelor de pe tapițeria auto din stofă.
  • Pentru curățarea tapițeriei plafonului auto poți folosi o soluție de curățare universală.

Dacă totuși timpul nu îți permite să prepari aceste soluții sau îți e teamă că riști să afectezi tapițeria mașinii, poți apela la servicii profesionale de curățare a tapițeriei auto.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing