0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

Solutii pentru curatarea tapiteriei masinii

Solutii pentru curatarea tapiteriei masinii

Masina nu reprezinta pentru multi numai o necesitate, ci si o pasiune sau un obiect cu care se pot mandri: pe cat de mult ne ajuta in viata de zi cu zi, pe atat de mult ne si reprezinta. Este de la sine inteles ca trebuie sa avem grija atat de aspectul ei exterior, cat mai ales de cel interior.

Masina trebuie curatata permanent insa nu numai la nivel superficial (o curatare adevarata nu poate fi facuta in 10 minute la spalatoria auto din colt) ci trebuie acordata o grija aparte spalarii tapiteriei si igienizarii elementelor habitaclului in detaliu, preocupare ce tine de cosmetica interiorului auto.

Am primit o serie de intrebari referitoare la ce substante pentru curatarea tapiteriei se pot folosi cu succes de catre cei care vor sa isi curete singuri interiorul masinii, la nivel DIY.

Solutii pentru curatarea tapiteriei auto:

1. Amoniacul. Frecati pata cu o carpa inmuiata in amoniac diluat cu apa, apoi clatiti foarte bine.

2. Laptele de toaleta cu lanolina pentru copii. Este o solutie economica, cu rezultate satisfacatoare atunci cand doriti sa dati un aspect placut tapiteriei din piele.

3. Detergent. Petele de ulei de pe tapiterie se spala cu apa si detergent. Uscati si repetati de cate ori este necesar.

4. Otet alb si detergent de vase. O tapiterie pe care a curs benzina se curata folosind un burete inmuiat intr-un amestec de apa calda, otet alb si detergent de vase (lichid). Clatiti.

5. Bicarbonat de sodiu. Daca tapiteria masinii este impreganta de un miros urat, presarati bicarbonat de sodiu si lasati peste noapte, apoi aspirati. Mirosul urat din masina va disparea!

6. Lapte demachiant. Pentru a curata tapiteria din piele, puteti sa stergeti cu lapte demachiant, apoi sa clatiti.

7. Uleiul de bovine. Folosit la tabacitul pielii, poate fi utilizat pentru a sterge tapiteria din piele murdara sau crapata de razele de soare!

8. Apa si sapun. Pentru a curata o pata aparuta pe tapiterie, o puteti curata folosind un pic de apa si sapun!

9. Curatare cu injectie-extractie. Pentru o curatare in profunzime a tapiteriei, este indicata folosirea unui aparat de curatat ce foloseste tehnologie cu injectie extractie (jet de apa / detergent).

10. Protectie. In final, daca doriti sa protejati eficient tapiteria masinii, puteti cumpara produse de protectie pentru scaunele auto.

Pe langa toate aceste sfaturi pentru curatarea masinii, mai vin cu unul la fel de important. In masura in care poti, evita sa fumezi in masina. Tapiteria este afectata de fumul de tigara.

De asemenea, spre deosebire de tapiteria textila, tapiteria din piele trebuie curatata cu produse speciale pentru piele, pentru ca altfel va avea de suferit, atat la nivelul calitatii cat si al culorii, dar despre asta povestim mai mult intr-un alt articol!

Celor indemanatici si intreprinzatori le dorim spor la curatat tapiteria, pe ceilalti ii invitam sa apeleze la serviciile profesionale de detailing tapiterie auto

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto