0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Sfaturi pentru curățarea tapițeriei auto acasă

De câte ori ai spălat exteriorul mașinii anul acesta? Dar interiorul de câte ori l-ai curățat? În general tindem să acordăm mai multă importanță felului în care arată autoturismul la exterior, însă interiorul este cel puțin la fel de important. Gândește-te doar la câte ore petreci în mașină și la faptul că un interior murdar îți poate influența în mod negativ sănătatea – de la petele care pot provoca mirosuri urâte și mucegai până la praful și acarienii care generează alergii și probleme respiratorii.

Curățare tapițerie auto acasă

Unul dintre aspectele unui interior auto curat este cu siguranță tapițeria scaunelor și a banchetelor. Dacă intenționezi să recurgi la curățarea tapițeriei auto acasă, iată câteva sfaturi utile:

  • Primul pas înainte de a începe să cureți tapițeria auto este să arunci toate resturile rămase și să aspiri cu grijă interiorul mașinii, insistând pe îmbinări și pe spațiile dintre scaune și banchetă sau perne. Nu sări niciodată peste acest pas – el este obligatoriu dacă vrei ca operațiunea de curățare a tapițeriei auto acasă să fie una de succes! Astfel vei elimina și o parte din praf și, dacă este cazul, și din părul lăsat în urma călătoriei cu animalele de companie.
  • Înainte de a te apuca să cureți toată tapițeria mașinii, identifică și tratează petele.
  • Folosește apă caldă, dar nu fierbinte! Acest sfat este cu atât mai important în cazul tapițeriei auto din piele, pe care riști să o afectezi.
  • Chiar dacă ți se pare o idee bună, nu folosi prea multă apă! Apa în exces este o modalitate sigură de a distruge interiorul mașinii, de a lăsa pete în plus pe tapițeria auto și de a crește riscul apariției mucegaiului. După ce cureți tapițeria, șterge întotdeauna excesul de apă.
  • Utilizează lavete din microfibră! Sunt absorbante, îndepărtează mai bine praful și nu lasă scame.
  • Folosește metode și produse de curățare diferite, în funcție de materialul din care este confecționată tapițeria auto. Procesul de curățare a tapițeriei auto din piele nu este identic cu cel de curățare a tapițeriei auto textile.
  • Orice soluție de curățat alegi să folosești, indiferent ca este una profesională sau făcută în casă, testeaz-o mai întâi pe o suprafață mică și ascunsă. Materialele din care este fabricată tapițeria auto au proprietăți diferite, pe care e greu să le cunoști în detaliu atunci când nu ești profesionist. În consecință, ele vor reacționa în mod diferit la diversele soluții pe care le vei aplica. Testând vei evita posibilele accidentele neplăcute și distrugerea tapițeriei auto în loc de curățarea ei.
  • La finalul operațiunii de curățare a tapițeriei, lasă mașina cu ușile deschise, astfel încât să se aerisească corespunzător!
  • Întreținerea tapițeriei mașinii îți va simplifica procesul de curățare. Rezervă-ți timp pentru a aspira săptămânal interiorul mașinii!
  • Chiar dacă îți iubești mașina și îți place să o cureți personal, apelează măcar o dată pe an la servicii profesionale de curățare auto. O firmă specializată cunoaște mult mai bine materialele și proprietățile acestora, dispune de aparatură performantă și va avea mai mult succes în curățarea în profunzime a petelor și a tapițeriei auto.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto
YouTube: video detailing