0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Sfaturi pentru curățarea tapițeriei auto acasă

De câte ori ai spălat exteriorul mașinii anul acesta? Dar interiorul de câte ori l-ai curățat? În general tindem să acordăm mai multă importanță felului în care arată autoturismul la exterior, însă interiorul este cel puțin la fel de important. Gândește-te doar la câte ore petreci în mașină și la faptul că un interior murdar îți poate influența în mod negativ sănătatea – de la petele care pot provoca mucegai și miros urât în habitaclu și până la praful și acarienii care generează alergii și probleme respiratorii.

Curățare tapițerie auto acasă

Unul dintre aspectele unui interior auto curat este cu siguranță tapițeria scaunelor și a banchetelor.

Sfaturi pentru curățarea tapițeriei auto:

 • Primul pas înainte de a începe să cureți tapițeria auto este să arunci toate resturile rămase și să aspiri cu grijă interiorul mașinii, insistând pe îmbinări și pe spațiile dintre scaune și banchetă sau perne. Nu sări niciodată peste acest pas – el este obligatoriu dacă vrei ca operațiunea de curățare a tapițeriei auto acasă să fie una de succes! Astfel vei elimina și o parte din praf și, dacă este cazul, și din părul lăsat în urma călătoriei cu animalul de companie.
 • Înainte de a te apuca să cureți toată tapițeria mașinii, identifică și tratează petele.
 • Folosește apă caldă, dar nu fierbinte! Acest sfat este cu atât mai important în cazul tapițeriei auto din piele, pe care riști să o afectezi.
 • Chiar dacă ți se pare o idee bună, nu folosi prea multă apă! Apa în exces este o modalitate sigură de a distruge interiorul autoturismului, de a lăsa pete în plus pe tapițeria auto și de a crește riscul apariției mucegaiului în mașină. După ce cureți tapițeria, șterge întotdeauna excesul de apă.
 • Utilizează lavete din microfibră! Sunt absorbante, îndepărtează mai bine praful și nu lasă scame.
 • Folosește metode și produse de curățare diferite, în funcție de materialul din care este confecționată tapițeria auto. Procesul de curățare a tapițeriei auto din piele nu este identic cu cel de curățare a tapițeriei auto textile.
 • Orice soluție de curățat alegi să folosești, indiferent ca este una profesională sau făcută în casă, testeaz-o mai întâi pe o suprafață mică și ascunsă. Materialele din care este fabricată tapițeria auto au proprietăți diferite, pe care e greu să le cunoști în detaliu atunci când nu ești profesionist. În consecință, ele vor reacționa în mod diferit la diversele soluții pe care le vei aplica. Testând vei evita posibilele accidentele neplăcute și distrugerea tapițeriei auto în loc de curățarea ei.
 • La finalul operațiunii de curățare a tapițeriei, lasă mașina cu ușile deschise, astfel încât să se aerisească corespunzător!
 • Întreținerea tapițeriei mașinii îți va simplifica procesul de curățare. Rezervă-ți timp pentru a aspira săptămânal interiorul mașinii!
 • Curățarea tapițeriei plafonului auto este un proces mai delicat. Informează-te înainte să o faci de unul singur!
 • Chiar dacă îți iubești mașina și îți place să o cureți personal, apelează măcar o dată pe an la servicii profesionale de curățare auto. O firmă specializată cunoaște mult mai bine materialele și proprietățile acestora, dispune de aparatură performantă și va avea mai mult succes în curățarea în profunzime a petelor și a tapițeriei auto.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing