0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

Transportul animalelor de companie in masina

Transportul animalelor de companie in masina

Transportul animalelor cu autoturismul aduce dupa sine responsabilitati si riscuri. Iubitorii de animale stiu faptul ca ele lasa par si pot pata tapiteria masinii cu diverse secretii. Pentru a evita afectarea interiorului masinii, dar si a starii tale generale de sanatate, este important sa cunosti cateva reguli de prevenire a contaminarii vehiculului. In cazul in care te confrunti cu par in exces, pete sau murdarie produse de animale, iata cateva solutii. Mentionam ca vom discuta despre pisici si caini, pentru ca sunt animalele cel mai des transportate in autoturisme. Acestea ne bucura viata, dar ne aduc si responsabilitati suplimentare.

Cainii

Pentru a proteja tapiteria masinii este indicat sa utilizam mijloace de protectie. Extista huse speciale pentru transportul animalelor, care limiteaza riscul de a deteriora habitaclul masinii. Pe langa par, cainii au gheare cu care pot zgaria sau rupe tapiteria, pot lasa saliva, voma sau, chiar mai rau, urina si excremente. In cazul acesta este nevoie de o urgenta curatare a tapiteriei. Daca nu dispunem de o astfel de husa, o patura este si ea un bun inlocuitor. Pentru a nu avea surprize neplacute, e bine sa evitam transportul animalelor fara o minima protectie Este recomandat sa invatam cainii cu masina inca de cand sunt pui. Astfel, acestia vor fi mai relaxati, iar riscul sa aiba rau de masina va fi minim. De asemenea, este bine sa nu ii hranim cu o masa copioasa inaintea deplasarii.

Pisicile

Prin natura lor, pisicutele au dimensiuni reduse, astfel ca le putem transporta in cusca. Pe langa faptul ca protejam interiorul masinii, ne protejam si prietenul necuvantator de eventuale accidente nedorite. In general, pentru ca pisicile nu sunt atat de obisnuite cu masina, sunt ceva mai stresate si ca atare lasa mai mult par decat de obicei. In schimb, pisicile sunt ceva mai docile si, daca sunt linistite, adesea dorm pe perioada calatoriei.

Cum curatam masina dupa o calatorie cu animalul de companie?

Parul de animale in exces produce disconfort. El poate afecta sanatatea omului si, in combinatie cu praful si noxele, poate provoca alergii puternice.

Cum scapam de parul de animale?

Cea mai la indemana solutie ar fi utilizarea unei carpe umede. O alta varianta utila este utilizarea unei role adezive. Rolele sunt destinate scamelor de pe haine, dar dau un rezultat excelent si in cazul parului. Varianta cea mai eficienta este folosirea unui aspirator de mare putere, care poate indeparta si cele mai fine fire.

Ce facem in cazul in care ne confruntam cu secretii animale?

In acest caz problema este ceva mai serioasa si trebuie intervenit cat mai repede. In comert exista anumiti detergenti care se pot dovedi folositori. Acestia insa trebuie utilizati cu atentie, intrucat pot produce o deterioare iremediabila a tapiteriei masinii. Cand alegem o solutie de curatare este important ca ea sa fie potrivita pentru materialul ce urmeaza a fi curatat.

Daca mizeria a intrat in profunzime, atunci este necesar sa chemam o firma specializata. Aceasta va folosi personal calificat, materiale adecvate cu suprafetele si echipamente profesionale ce asigura o curatare in profunzime.

Nu neglija problemele de acest fel, pentru ca ele atrag dupa ele si altele. Dincolo de mirosul neplacut, poate aparea mucegai sau decolorarea iremediabila a tapiteriei.

Animalele de companie inseamna o mare bucurie, dar si o responsabilitate. O masina curatata si igienizata frecvent inseamna sa avem grija atat de ele, cat si de sanatatea noastra.

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto
YouTube: video detailing