0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

Transportul animalelor de companie in masina

Transportul animalelor de companie in masina

Transportul animalelor cu autoturismul aduce dupa sine responsabilitati si riscuri. Iubitorii de animale stiu faptul ca animalele lasa par si pot pata tapiteria masinii cu diverse secretii. Pentru a evita afectarea ineriorului masinii si a starii tale generale de sanatate este important sa cunosti cateva reguli de prevenire a contaminarii masinii. In cazul in care te confrunti cu par in exces, pete sau murdarie in masina, produse de animale, iti vom prezenta cateva solutii. Mentionam ca vom discuta despre pisici si caini pentru ca sunt animalele care sunt cel mai des transportate in autoturisme. Acestea ne bucura viata dar ne aduc si responsabilitati suplimentare.

Cainii

Pentru a proteja tapiteria masinii este indicat sa utilizam mijloace de protectie. Extista huse speciale pentru transportul animalelor si astfel limitam riscul de a deteriora habitaclul masinii.Pe langa par, cainii au gheare cu care pot zgaria sau rupe tapiteria, pot lasa saliva, voma sau chiar mai rau urina si excremente. In cazul acesta este nevoie de o urgenta curatare a tapiteriei. Daca nu dispundem de o astfel husa, o patura este si ea un bun inlocuitor. Este de evitat transportul animalelor fara o minima protectie pentru a nu avea surprizele neplacute. Este recomandat sa invatam cainii cu masina inca de cand sunt pui. In acest fel acestia vor fi mai relaxati si scadem riscul raului de masina, de asemena e bine sa nu le oferim o masa copioasa inainte de deplasare.

Pisicile

Prin natura lor, pisicutele au dimensiuni reduse astfel ca le putem transporta in cusca. Pe langa faptul ca protejam interiorul masinii, ne protejam si prietenul necuvantator de eventuale accidente nedorite. In general, pentru ca pisicile nu sunt atat de obisnuite cu masina sunt ceva mai stresate si este stiut ca in situatiile acestea ele lasa mai mult par decat de obicei. In schimb, pisicile sunt ceva mai docile si daca nu sunt stresate acestea dorm pe perioada calatoriei.

Cum curatam masina dupa o calatorie cu animalul de companie?

Poate ca pentru unele persoane parul de animale nu e deranjant, insa pentru unii parul poate produce un mare disconfort. Totodata parul de animale poate afecta sanatatea omului si in combinatie cu praful si noxele provoca alergii puternice.

Cum scapam de parul de animale?

Cea mai la indemana solutie ar fi utilizarea unei carpe umede. O alta varianta utila este utilizarea unei role adezive, acestea sunt destinate scamelor de pe haine, dar dau un rezultat excelent si in cazul parului. Insa, varianta cea mai buna este folosirea unui aspirator cu putere mare care sa poata aspira si cele mai fine fire.

Ce facem in cazul in care ne confruntam cu secretii animale?

In acest caz problema este ceva mai serioasa si trebuie intervenit cat mai repede. Exista detergent in comert care pot fi folositori, insa trebuie atentie foarte mare la utilizarea lor fiindca putem deteriora iremediabil tapiteria masinii. Cand alegem o solutie de curatare este important sa alegem una corspunzatore materialului pe care va urma sa il curatam. Daca mizeria a intrat in profunzime atunci este necesar sa chemam un specialist,Tapiterie Auto se ocupa de interiorul masinii tale si in aceste situatii este indicat sa apelati la echipa noastra. Cel care se va ocupa de masina ta este calificat, are cunostinte despre materiale si in functie de fiecare suprafata va avea grija sa utilizeze o solutie specifica. Se lucreaza cu echipamente profesionale care pot curata pana in profunzime, nu doar la suprafata.

Nu neglija o astfel de problema fiindca vor aparea dupa sine si altele, in afara mirosului neplacut pot aparea mucegaiuri si deteriorari ale tapiteriei iremediabile precum decolorarea. Dupa cum spuneam, animalele de companie ne aduc o mare bucurie in viata, dar si o mare responsabilitate. Asadar, aveti grija de ele si de sanatatea dumneavoastra avand o masina curata si igienizata frecvent.

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto