0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

Care sunt cele mai murdare locuri din masina?

Care sunt cele mai murdare locuri din masina?

Pentru a ne bucura de un mediu curat si sanatos atunci cand calatorim cu masina, este important sa acordam o atentie sporita curatarii si igienizarii sale. De multe ori tindem sa o curatam regulat doar la exterior, neglijand interiorul, care este curatat mult mai superficial si ajunge sa influenteze negativ aspectul general al autoturismului. Interiorul ascunde multe zone extrem de murdare, care sunt adesea trecute cu vederea. Este important sa le cunoastem si sa le curatam atent. Afla in acest articol care sunt cele mai murdare locuri din interiorul masinii si de ce este important sa le curatam!

Habitaclul masinii. Sursa de contaminare?

Da, interiorul masinii poate sa devina foarte usor sursa de contaminare. Chiar daca in masina personala intram doar noi, de cele mai multe ori venim de afara si am atins deja suprafete posibil murdare. In masina vom atinge cel mai probabil volanul, schimbatorul, cheia masinii, diverse butoane sau consola de bord. Astfel, praful, bacteriile si fungii isi pot face loc rapid la interior. Ideal ar fi ca inainte de a pleca la drum sa stergi cu un servetel umed antibacterian toate suprafetele enumerate mai sus. Pentru a nu degrada materialele, sunt indicate servetelele degresante universale sau cele destinate suprafetelor din piele naturala/ecologica.

Masina trebuie curatata atat la interior, cat si la exterior, insa consideram ca igiena interiorului este esentiala pentru a ne proteja sanatatea. Daca habitaclul masinii nu este ingriit corespunzator, aspectul acestuia se va degrada in timp. In plus, mizeria din interior poate genera fungi, bacterii, insecte, mirosuri neplacute si chiar rinite alergice sau dermatite de contact. Cele mai murdare zone din interiorul masinii sunt volanul și schimbatorul de viteze, cotierele (din dreapta si din stanga locului pentru șofer), semnalizatorul, comutatorul pentru stergatoarele de parbriz, butoanele de comenzi de pe volan, maneta pentru deschis usa, butoanele care comanda geamurile, manerul exterior al portierelor, portbagajul, covorasul soferului, pedalele si manerul de la frana de mana.

De asemenea, masina are o serie de filtre destinate filtrarii aerului din exterior catre interior. In momentul reviziei masinii acestea se schimba integral, insa este recomandata o igienizare periodica a instalatiei de aer conditionat. Acest lucru se poate face la o firma specializata. Luna aceasta, pentru orice pachet complet de curatare a habitaclului achizitionat de la Tapiterie-auto.com beneficiezi in mod gratuit de igienizarea instalatiei de aer conditionat.

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto
YouTube: video detailing