0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

Care sunt cele mai murdare locuri din masina?

Care sunt cele mai murdare locuri din masina?

Pentru a ne bucura de un mediu curat si sanatos atunci cand calatorim cu propriul autoturism trebuie sa acordam o atentie deosebita curatarii si igienizarii acesteia. Tendinta comuna este sa curatam regulat masina la exterior, pentru un aspect vizual cat mai placut. Insa, nu de multe ori interiorul masinii ajunge sa aiba parte de o curatare precara si sa influenteze negativ aspectul autoturismului. Interiorul ascunde multe zone extrem de murdare care sunt adesea neglijate. Este important sa le cunoastem si sa le curatam atent. Afla in acest articol care sunt cele mai murdare locuri din interiorul masinii si de ce este important sa le curatam!

Habitaclul masinii. Sursa de contaminare?

Da, interiorul masinii poate sa devina foarte usor sursa de contaminare. Chiar daca in masina personala intram doar noi, faptul ca venim de afara atingand suprafete comune, in momentul in care intram in masina putem atinge fara sa ne dam seama volanul, schimbatorul, cheia masinii, diverse butoane sau consola de bord. Praful, bacteriile si fungii isi pot face loc rapid in interiorul masinii. Asadar, recomandat ar fi cu un servetel umed antibacterian sa stergem cat mai des si suprafetele mai sus enumerate si de abia apoi sa plecam la drum. Pentru a nu degrada materialele, indicat este sa avem servetele degresante universal sau destinte suprafetelor din piele naturala/ecologica.

Recomandarea este ca intotdeauna sa curatam masina atat la interior cat si la exterior, insa cu precadere consideram ca igiena interiorului este esentiala pentru a ne proteja sanatatea. Daca habitaclul masinii nu este ingriit corespunzator, in timp aspectul acestuia se va degrada si pe langa acest lucru mizeria din interiorul masinii poate genera fungi, bacterii, insecte, mirosuri neplacute si chiar rinite alergice sau dermatita de contact. Cele mai murdare zone din interiorul masinii sunt: volanul și schimbatorul de viteze, cotierele (din dreapta si din stanga locului pentru șofer), semnalizatorul, comutatorul pentru stergatoarele de parbriz, butoanele de comenzi de pe volan, maneta pentru deschis usa, butoanele care comanda geamurile, manerul exterior al portierelor, portbagajul, covorasul soferului, pedalele si manerul de la frana de mana.

De asemenea, masina are o serie de filtre destinate filtrarii aerului din exterior catre interior. La momentul reviziei masinii acestea se schimba integral, insa o igienizare periodica a instalatiei de aer conditionat este ideala. Acest lucru il putem face la o firma de specialitate precum echipa www.tapiterie-auto.com. Avantajul de a apela la o astfel de firma este ca personalul care se va ocupa de masina ta este calificat si cunoaste care solutie este potrivita fiecarui material in parte, eliminand astfel riscul de a deteriora anumite suprafete si totodata, daca apelezi la tapiterie-auto.com si achizitionezi un pachet complet de curatare a habitaclului, in luna noiembrie primesti GRATUIT o igienizare a instalatiei de aer conditionat .

Concluzionand, este de inteles ca indiferent de moment sanatatea noastra este pe primul loc si trebuie sa incercam cat mai mult cu putina sa ne protejam. Preventia este esentiala pentru o viata linistita si sanatoasa.

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto