0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Care sunt cele mai murdare locuri din mașină?

O mașină neîngrijită poate fi o sursă importantă de acarieni de praf și de bacterii, dăunând sănătății conducătorului auto și pasagerilor. Mizeria din interior nu generează doar mirosuri neplăcute, ci poate duce și la rinite alergice sau dermatite de contact.

Interior auto murdar

Iată care sunt cele mai murdare locuri din mașină.

1. Volanul

Fiind cel mai des utilizat, volanul este și cel mai murdar loc din mașină. Conform unor studii, volanul ar fi chiar mai murdar decât un scaun de toaletă! Din acest motiv, este important să te ocupi în mod regulat de curățarea volanului.

2. Covorașele auto

Covorașele de pe podeaua mașinii adună nu doar mizeria de pe pantofii tăi, ci și firimiturile care cad de la mâncarea pe care o consumi în mașină sau părul de la animalele de companie.

3. Portbagajul

În portbagaj punem de toate, de la cumpărăturile zilnice și până la bagaje, e normal deci ca aici să se strângă multă murdărie.

În plus, lichidele sau alimentele congelate pot da naștere la umezeală și odată cu ea apar mucegaiul din portbagaj și tot felul de germeni.

4. Gurile de aerisire

Gurile de aerisire pot fi un mediu propice de dezvoltare pentru microbi, în special dacă în mașină este umezeală. Iar când vei porni aerul, toți acești microbi se vor răspândi în habitaclu, fiind inhalați de pasageri. De aceea este important să igienizezi periodic instalația de aer condiționat.

5. Centurile de siguranță

Poate că nu sunt primul lucru la care te-ai gândi, însă centurile de siguranță sunt un mediu propice pentru răspândirea microbilor, în special dacă le atingi cu mâinile ude. La fel și cataramele, precum și prizele acestora, care sunt și mai greu de curățat.

6. Îmbinările dintre scaune

Unde se duc firimiturile și celelalte resturi de murdărie când nu ajung pe covorașele de pe podeaua mașinii? În spațiul dintre scaune sau dintre scaune și șezut, bineînțeles. Dacă resturile de mâncare au ajuns acolo, pot favoriza apariția insectelor sau, în cazul resturilor umede, a mucegaiului.

7. Suporturile pentru pahare

Suporturile sunt alt loc pe care poate nu îl percepem ca fiind murdar. Însă acolo punem paharele fără să ne uităm dacă pe ele se scurge sau nu lichid. Dacă băutura are și zahăr, locul va deveni și lipicios.

Alte locuri din interiorul auto care adună murdărie sunt:

  • schimbătorul de viteze
  • cotierele
  • semnalizatorul auto
  • maneta de ștergătoare de parbriz
  • butoanele de volan
  • mânerele de uși
  • butoanele pentru geamuri
  • pedalele
  • frâna de mână

Ce poți face pentru a împiedica mașina să te îmbolnăvească? Aspir-o regulat, scutură covorașele, șterge des volanul, înlocuiește în fiecare an filtrul instalației de aer condiționat, pulverizează din când în când cu spray dezinfectant. Și nu uita ca o dată sau de două ori pe an să îi oferi un detailing interior complet.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing