0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Curățarea și întreținerea volanului din piele

Curățarea volanului trebuie făcută în mod regulat, pentru că numeroase studii au dovedit că acesta este cel mai murdar loc din mașină. Mai ales dacă volanul este din piele, el adună mizerie, transpirație, microbi și uleiurile naturale care se găsesc pe mâinile noastre. Astfel, la problemele de sănătate care apar în mod inevitabil odată cu murdăria, se adaugă și degradarea materialului cu care este acoperit volanul, care se poate decoji sau crăpa.

Curățare volan auto din piele

Curățarea volanului din piele nu este complicată și, în linii generale, urmează pașii care compun procesul de curățare a tapițeriei auto din piele.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să iei o cârpă sau o lavetă curată și uscată și să ștergi bine volanul, pentru a îndepărta praful și murdăria care s-au acumulat la suprafața pielii. Este important ca laveta să fie moale, din microfibră, pentru a nu zgâria materialul.

Pune apoi pe o altă lavetă puțină soluție de curățare și șterge ușor volanul. Folosește doar soluții de curățare speciale pentru piele și nu utiliza niciodată soluții universale, care pot degrada materialul. Aplică soluția mai întâi pe lavetă și nu direct pe suprafața volanului din piele. Dacă volanul este foarte murdar, îl poți curăța în detaliu cu o periuță de dinți moale.

După ce ai curățat volanul (fără să insiști cu frecatul), revino cu o altă cârpă curată, pentru a îndepărta excesul de substanță de curățare. În caz contrar, riști ca suprafața să rămână alunecoasă și poate deveni periculos să conduci mașina.

Dacă pe volan sunt pete, le poți îndepărta folosind o soluție din părți egale de apă și oțet, pe care o vei aplica pe pată, lăsând-o să acționeze timp de 1-2 minute. Șterge apoi locul cu o cârpă curată.

După ce ai terminat curățarea volanului, este necesar să hidratezi pielea acestuia, pentru a o păstra moale și flexibilă, pentru a-i da luciu, dar și pentru a-i spori durata de viață. Pentru aceasta ai nevoie de o soluție sau o cremă de hidratare piele, pe care o poți aplica direct. Pune o cantitate mică în palme și maseaz-o ușor în tapițeria volanului, timp de 1-2 minute. Lasă substanța să acționeze cam jumătate de oră și apoi șterge excesul cu o cârpă curată de microfibră.

Pentru întreținerea volanului de piele, obișnuiește-te ca în fiecare zi, înainte să pornești mașina, să ștergi ușor volanul cu o cârpă curată, timp de 2-3 minute. Astfel vei preveni acumularea prafului și a murdăriei și deci degradarea pielii.

Nu uita că unul dintre dezavantajele tapițeriei auto din piele este sensibilitatea sa la soare. De aceea, pentru a evita degradarea volanului, parchează mașina la umbră sau folosește un parasolar pentru a contracara acțiunea nocivă a razelor solare.

O dată pe lună, curăță volanul cu o substanță specială pentru piele și hidratează-l, pentru a-i păstra frumusețea, iar o dată pe an, pentru o curățare în detaliu, apelează la servicii de detailing piele auto.

Un volan de piele bine întreținut va da un aspect mai frumos mașinii, oferindu-ți în același timp și o experiență mai plăcută de condus.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing