0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cu ce se curăță banchetele auto?

Banchetele auto pot aduna foarte multe pete și murdărie, în special dacă ai copii mici sau dacă obișnuiești să transporți adesea cu mașina animale de companie. Pentru a le curăța, pașii sunt similari cu cei pe care îi urmezi atunci când cureți scaunele auto acasă. Ideal ar fi să cureți și banchetele și scaunele în același timp, dar pot apărea și situații în care va trebui să te ocupi separat de acestea.

Cu ce se curăță banchetele auto

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a curăța banchetele auto:

  • Dacă este cazul, scoate scaunele de copil și îndepărtează eventualele obiecte rămase pe bancheta din spate.
  • Aspiră foarte bine, pentru a îndepărta praful, firimiturile sau părul de animale. Folosește peria specială de tapițerie și insistă și pe locurile dintre perne, unde mizeria tinde să se acumuleze.
  • Uită-te cu atenție și identifică petele de pe tapițerie, pentru a te ocupa mai întâi de ele. Dacă este vorba de pete recente, ar trebui să acționezi imediat. Dacă nu cunoști materialul din care e confecționată tapițeria sau dacă îți e teamă că o poți strica iremediabil încercând să o cureți, e mai bine să apelezi la o firmă care se ocupă în mod profesionist de curățare banchete auto.
  • Alege soluția de curățare în funcție de tipul tapițeriei. Dacă sunt din piele, banchetele se curăță cu soluții speciale pentru curățat piele auto. Dacă tapițeria este din material textil, poți folosi substanțe din comerț sau soluții pentru curățat tapițerie textilă făcute în casă, pe bază de oțet, bicarbonat sau detergent.
  • Indiferent de soluția de curățat tapițerie pe care ai decis să o folosești, nu sări niciodată peste pasul testării. Aplică substanța pe o zonă mică, mai ascunsă și las-o să acționeze. Astfel vei evita riscul de a strica iremediabil întreaga banchetă.
  • Întotdeauna aplică soluția mai întâi pe o lavetă curată și abia apoi șterge cu ea pata. Clătește cu o altă lavetă înmuiată în apă și șterge din nou cu o cârpă uscată.
  • Nu folosi niciodată apă (și nici soluție de curățare) în exces, pentru că riști să provoci apariția mucegaiului în mașină. Riscul este cu atât mai mare dacă bancheta e acoperită cu material textil sau dacă este din piele care prezintă diferite crăpături.
  • După ce ai terminat cu eliminarea petelor, poți începe să speli întreaga banchetă. Începe din partea de sus și mergi către partea inferioară, lucrând pe suprafețe mici. Clătește din când în când laveta cu care lucrezi și nu uita să o storci bine, pentru a evita umezeala.
  • În final șterge foarte bine cu o cârpă uscată toată suprafața banchetei și nu o folosi înainte de a fi uscată complet. Dacă bancheta e din piele, aplică și o substanță de hidratare, destinată îngrijirii tapițeriei auto din piele.
  • Îți pot fi utile și câteva sfaturi pentru curățarea tapițeriei.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing