0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cu ce se curăță guma de mestecat de pe tapițeria auto?

Să descoperi o gumă de mestecat lipită pe tapițeria mașinii nu e cu siguranță o surpriză plăcută, ci un fapt care știi că îți va da bătaie de cap. Curățarea gumei de pe tapițerie nu este neapărat un lucru ușor, dar există câteva metode pe care le poți încerca acasă. Ideal ar fi să iei măsuri imediat ce descoperi guma lipită pe scaun, astfel încât să mărești probabilitatea de a reuși să o scoți cu succes.

Gumă de mestecat pe tapițerie

Un sfat: nu folosi produse sau soluții pe bază de ulei (nici făcute în casă, nici din comerț), căci vei face mai mult rău decât bine. Chiar dacă vei reuși să scoți guma de mestecat, te vei alege în final cu alte pete pe tapițeria auto, poate chiar mai greu de scos. Dacă nu știi ce produse sau metode de curățare sunt potrivite pentru tapițeria mașinii tale, apelează mai bine la servicii de detailing auto interior, pentru a evita eventualele daune pe care le-ai putea produce tapițeriei.

Cu ce se scoate guma de mestecat din tapițerie?

Dacă mașina ta are tapițerie din piele, îți va fi mai ușor să scoți guma. Unul dintre avantajele tapițeriei de piele este faptul că guma nu se lipește foarte bine de ea (presupunând, desigur, că nu ai lăsat-o mult timp în soare). Dacă tapițeria este din stofă, cel mai probabil te vei chinui mai mult să scoți guma, dar avantajul este că riscul nu este la fel de mare să strici tapițeria.

Înainte de a curăța guma ar fi bine să pregătești mașina, pornind aerul condiționat, astfel încât să scazi temperatura cât de mult poți. De asemenea, ideal ar fi ca mașina să fie parcată la umbră, pentru a evita căldura soarelui. Aceste pregătiri vor face mai ușoară operațiunea de curățare.

Pentru a curăța guma, ia o pungă resigilabilă și pune în ea câteva cuburi de gheață. Pune-o peste guma de mestecat și las-o câteva minute, până când guma îngheață și se întărește. Folosește o cârpă uscată pentru a șterge picăturile de apă care pot cădea pe tapițerie, pentru a evita petele de apă.

Când guma s-a întărit, ia un obiect (ai grijă să fie neascuțit, ca să nu riști să zgârii tapițeria) și desprinde guma încet încet, începând dintr-un colț. Poți încerca de exemplu să folosești un card. Curăță resturile de gumă pe măsura ce se desprind și, dacă observi că guma redevine moale, aplică din nou gheață până când se întârește. Continuă operațiunea până reușești să desprinzi toată guma.

Dacă au mai rămas mici resturi, folosește un amestec de apă cu oțet sau detergent lichid blând pentru a curăța locul. Nu uita să ștergi imediat cu o cârpă curată, pentru a-l usca.

În final, dacă tapițeria este din piele, aplică un tratament de hidratare piele auto, care va ajuta la întreținere.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing