0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cum se îngrijește și se întreține tapițeria auto din piele?

Dacă te-ai hotărât să cumperi un autoturism cu tapițerie din piele, va trebui să ai în vedere faptul că acest tip de interior este mai pretențios în ceea ce privește întreținerea. Tapițeria auto din piele vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Pentru a-și păstra valoarea un timp îndelungat, pielea auto necesită întreținere și îngrijire regulată.

Interior auto piele

Cum se îngrijește pielea auto?

Îngrijirea și întreținerea tapițeriei din piele auto presupune folosirea unor produse și soluții speciale, dar și anumite proceduri și etape de lucru. Urmează acești pași în fiecare lună și mașina ta va avea parte de un aspect frumos și curat, iar tapițeria din piele va avea o durată mai lungă de viață.

Pasul 1: Aspiră

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să aspiri bine praful, resturile de murdărie și firele de păr de pe tapițerie, mai ales dacă obișnuiești să transporți și animale de companie cu mașina. Folosește peria moale a aspiratorului, ca să nu zgârii tapițeria. Nu uita de zonele dintre spătar și șezut și în general de părțile mai greu accesibile!

Pasul 2: Curăță

Este momentul să aplici soluția de curățare, pentru a scăpa de bacterii și de pete. Poți folosi atât soluții din comerț, cât și soluții făcute în casă. Dacă alegi să cumperi un astfel de produs, optează întotdeauna pentru soluțiile special destinate pielii și nu pentru cele universale. Mai multe sfaturi și idei vei găsi în articolul Cu ce se curăță tapițeria auto din piele.

Nu aplica niciodată soluția de curățare direct pe tapițerie, ci folosește o lavetă moale, din microfibră. Pune pe ea o cantitate mică de soluție și șterge scaunele din piele, folosind mișcări circulare.

În cazul în care tapițeria are crăpături sau mici găuri nu lăsa lichidul de curățare să ajungă în ele!

Pasul 3: Șterge

Folosește o altă lavetă curată și uscată și șterge din nou toată tapițeria. Astfel, vei elimina o mare parte din umezeală și vei preveni apariția mucegaiului în mașină și deteriorarea materialului.

Dacă scaunele încă sunt umede după ce le-ai șters, lasă-le să se usuce.

Pasul 4: Hidratează pielea auto

Aplică pe toată tapițeria o soluție specială pentru hidratare piele auto. Fă-o în mod uniform și așteaptă câteva ore, pentru ca scaunele să o absoarbă și să se usuce.

Hidratarea tapițeriei auto din piele este un pas esențial și obligatoriu, care protejează și previne absorbția umezelii, a mizeriei și apariția crăpăturilor din cauza uscării materialului. În plus, asigură și o protecție împotriva soarelui.

Tratamentul de hidratare a tapițeriei auto din piele nu trebuie aplicat chiar în fiecare lună - îl poți face și o dată la 3-4 luni.

Pasul 5: Lustruiește

Folosește din nou o cârpă curată și uscată pentru a șterge și lustrui tapițeria de piele.

Sfaturi pentru întreținere piele auto

  • Nu parca mașina în bătaia directă a soarelui! Căldura și razele UV degradează foarte repede pielea.
  • Atât timp cât mașina este parcată, utilizează un parasolar. Astfel, vei proteja materialul și vei elimina disconfortul de a te așeza pe o suprafață fierbinte.
  • O altă idee care te poate ajuta să protejezi și să întreții tapițeria auto din piele este să pui pe geamuri folie care oferă protecție solară.
  • Dacă lichidele sau alte substanțe nedorite au ajuns pe suprafața din piele, șterge-le cât mai repede. În caz contrar ele vor fi mult mai greu de curățat mai târziu.
  • Din când în când, răsfață-ți mașina cu o curățare profesională a tapițeriei! Soluțiile profesionale de întreținere piele auto și tehnologia avansată vor ajuta la păstrarea aspectului tapițeriei un timp îndelungat, împiedicând degradarea pielii.
  • Pentru a întreține scaunele din piele auto, scoate obiectele ascuțite din buzunare înainte de a te așeza. Astfel vei preveni zgârierea sau chiar tăierea materialului. Chiar și cheile pot produce zgârieturi pe suprafața tapițeriei din piele.
  • Dacă ai copii mici sau animale de companie, folosește o husă auto sau o pătură pentru a proteja tapițeria atunci când aceștia sunt în mașină.
  • Folosește doar creme, produse și soluții speciale pentu întreținere tapițerie auto din piele.
  • Nu neglija întreținerea volanului din piele – aplică și pe el soluții speciale.

Îngrijirea și întreținerea corectă a tapițeriei auto din piele este esențială dacă vrei ca aceasta să își păstreze aspectul impecabil pentru mult timp.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing