0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

5 avantaje ale serviciilor de detailing auto interior

Mașinile au devenit indispensabile și nu mai sunt de mult timp un moft sau un obiect de lux. Conform unui studiu realizat de compania olandeză de sisteme de navigație TomTom, Bucureștiul se află pe unul dintre primele locuri în topul celor mai aglomerate orașe din Europa. Situația nu pare să se îmbunătățească și bucureștenii petrec în continuare foarte mult timp la volan. Având în vedere acest lucru, este important să te simți bine atunci când te afli în mașină și să beneficiezi de confort în cele mai bune condiții.

Aspirator injecție-extracție detailing

Avantajele unui detailing interior complet

Serviciul de detailing interior complet presupune curățarea fiecărui element al interiorului auto în parte și este un proces complex, care poate dura până la câteva ore. Implică utilizarea unor substanțe și echipamente profesionale, dar și a unui personal specializat.

Iată 5 motive pentru care să apelezi la detailing interior auto!

1. Sănătatea

O mașină curată și igienizată periodic este mult mai sigură, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. În interiorul mașinii se pot acumula bacteriile și microbii cu care intri în contact pe parcursul unei zile. Dacă ai obiceiul să consumi alimente și băuturi în interiorul vehiculului, cu siguranță vor rămâne resturi de mâncare prin locuri greu accesibile, resturi care pot atrage diverse insecte și pot duce la apariția mucegaiului în mașină. Praful depus pe suprafețe este și el o sursă de contaminare, chiar dacă automobilul are filtre speciale, care teoretic împiedică trecerea impurităților. În momentul în care deschizi portiera, geamurile sau trapa, particulele de praf și posibilii alergeni pătrund în interiorul auto și, prin inhalare, apare riscul de îmbolnăvire.

Pentru a evita acest lucru, se recomandă ca din când în când să faci un detailing complet al interiorului, prin care sunt igienizate toate suprafețele. La fel cum obișnuiești să cureți hainele, covoarele sau diferite suprafețe casnice, tot așa ar trebui să te îngrijești și de curățenia din mașină.

2. Înlăturarea mirosului neplăcut

Cauzele mirosului neplăcut din habitaclu sunt multiple – de la lichidele vărsate pe pe diverse suprafețe până la resturile alimentare, transportul animalelor de companie cu autoturismul, praful, noxele și alte surse externe de de miros. Dacă tot petreci atât de mult timp în interiorul auto, ar fi bine să ai parte și de un miros plăcut.

De cele mai multe ori, o curățare clasică rezolvă problema mirosului urât din mașină, în condițiile în care se intervine la timp și dacă natura acestuia permite îndepărtarea folosind substanțe accesibile precum apă, detergenți sau bicarbonat de sodiu. Dacă te confrunți însă cu mirosuri pregnante, ar fi bine să apelezi la serviciile unei firme specializate, pentru că riști să deteriorezi suprafețele prin utilizarea unor substanțe puternice, iar mirosul poate să persiste în continuare.

3. Durata de viață a interiorului masinii

Unii factori, precum alimentele sau condițiile meteo, pot duce la degradarea anumitor piese sau la funcționarea defectuoasă a acestora. Particulele de nisip sau pietricelele de mici dimensiuni pot deteriora prin frecare elementele cromate și pot afecta funcționarea corectă a șinelor scaunelor, geamurilor sau pedalelor.

Dacă ai vărsat din greșeală o substanță cleioasă sau lipicioasă, suprafețele atinse vor avea de suferit din punct de vedere estetic, iar unele elemente, precum butoanele, se pot chiar defecta sau bloca.

Razele soarelui pot deteriora tapițeria auto din piele și chederele, astfel că o hidratare periodică este absolut necesară.

O mașină curată și îngrijită va avea o durată de viață mai lungă.

4. Plăcerea de a conduce

Modul în care o mașină este întreținută spune multe despre posesorul acesteia. Așa cum ai grijă de aspectul tău și de cel al locuinței, tot la fel ar trebui să te îngrijești de aspectul autoturismului.

O mașina curată și care miroase bine va fi apreciată, chiar dacă este mai veche. Experiența șofatului trebuie să se numere printre cele mai plăcute activități, iar un interior murdar și urât mirositor nu va face decât să diminueze plăcerea de a conduce.

5. Spălătoriile nu asigură servicii de curățare completă

Chiar dacă spălătoriile auto oferă și servicii de curățare la interior, diferența dintre spălătorie auto și detailing este că la cea dintâi procesul de curățare este făcut în mod superficial. Spălătoriile auto nu beneficiază de echipamente profesionale în acest sens și nici de personal instruit corespunzător. O curățare la spălătorie se recomandă doar dacă mașina nu este prea murdară și nu există mirosuri care să nu poată fi îndepărtate prin simpla spălare.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing