0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

5 motive pentru care trebuie sa apelezi la un detailing interior complet

5 motive pentru care trebuie sa apelezi la un detailing interior complet

Este cunoscut faptul ca masina a devenit indispensabila si nu mai este de mult un moft sau un obiect de lux. Conform unui studiu realizat de compania olandeza de sisteme de navigatie TomTom, in 2018 Bucurestiul era pe primul loc in lume privind cele mai aglomerate dimineti in trafic. In prezent situatia nu pare ca s-a imbunatatit si bucurestenii petrec inca foarte mult timp in masina. Din acest motiv este important ca in habitaclul autoturismului sa ne simtim bine si sa beneficiem de confortul masinii in cele mai bune conditii.

De ce este recomandat sa faci un detailing interior complet?

1. Igiena

O masina curata si igienizata periodic este mult mai sigura atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Masina poate acumula toate bacteriile si microbii cu care intram in contact pe parcursul unei zile. Daca avem obiceiul sa consumam alimente si bauturi racoritoare in interiorul vehiculului cu siguranta vor ramane resturi de mancare prin locuri greu accesibile, resturi care pot genera aparitia diverselor insecte sau fungi. Praful depus pe suprafetele masinii este si el o sursa de contaminare, chiar daca masina are filtre specifice care teoretic impiedica trecerea impuritatiilor, in momentul in care deschidem portierea, trapa sau geamul, particulele de praf si posibilii alergeni patrund in interiorul vehiculului si prin inhalare apare riscul de imbolnavire.

Pentru a evita pe cat se poate acest lucru este recomandat ca periodic sa facem o igenizare completa prin care sunt curatate in profunzime toate suprafetele. Asa cum obisnuim sa curatam hainele, covoarele si alte suprafete, la fel este indicat sa facem si cu masina noastra.

2. Miros neplacut

Cauzele mirosului neplacut in autoturism sunt multiple: lichide varsate pe diverse suprafete, transportul animalelor de companie, resturi alimentare, praful, noxele si alte surse de miros externe. Dupa cum aminteam in randurile de mai sus habitaclul masinii este locul in care petrecem o buna parte din timp si de preferat este sa avem parte de tot confortul, inclusiv de un miros placut. De cele mai multe ori o curatare clasica rezolva problema mirosului daca se intervine la timp si natura acestuia permite indepartarea folosind substante accesibile, cum ar fi: apa, detergenti, bicarbonat de sodiu etc. In cazul in care avem de a face cu mirosuri pregnante precum: mirosul laptelui alterat, al alcoolului sau al urinei de origine animala s.a. cu siguranta este de preferat sa apelam la o firma specializata pentru ca exista riscul de a deteriora suprafetele masinii prin utilizarea unor substante puternice si mirosul sa fie prezent in continuare sau chiar amplificat.

3. Durata de viata a interiorului masinii

Factori determinanti precum alimentele sau conditiile meteorologice pot duce la degradarea anumitor piese sau la functionarea defectuoasa a acestora. Particulele de nisip sau pietricele de mici dimensiuni pot deteriora elementele cromate prin frecare, de asemenea acestea pot influenta functionarea corecta a sinelor scaunelor, a geamurilor sau a sistemului pedalier. Daca ai varsat din greseala o substanta care la uscare devine lipicioasa sau cleioasa, suprafetele atinse vor avea de suferit din punct de vedere estetic si totodata unele elemente, cum ar fi butoanele de pe consola, se pot defecta sau bloca. Razele soarelui pot deteriora suprafetele din piele si chederele, astfel ca o hidratare periodica este absolut necesara.

4. Ambient

Modul in care o masina este intretinuta spune multe despre posesorul acesteia si la fel cum avem grija de aspectul propriu si al locuintei, asa este indicat sa facem si in cazul autoturismului. Daca o masina este curata si miroase bine, indiferent daca este veche, va fi apreciata. Experienta sofatului trebuie sa fie dintre cele mai placute activitati indiferent de moment, iar un interior murdar si urat mirositor nu va face decat sa diminueze aceasta placere.

5. Pentru ca la spalatorie curatarea nu este completa

Chiar daca spalatoriile asigura servicii de curatare la interior, de cele mai multe ori aceastea sunt facute superficial. Spalatoriile auto nu beneficiaza de echipamente profesionale in acest sens si nici de personal instruit corespunzator. Recomandam o astfel de curatare doar daca masina nu este foarte murdara si nu exista mirosuri care sa nu poata fi indepartate prin simpla spalare.

Serviciul de detailing interior complet presupune curatarea fiecarui element in parte si este un proces complex care poate dura pana la cateva ore. Implica utilizarea unor substante care folosite necorespunzator pot afecta suprafetele si din acest motiv este recomandat ca intreaga operatiune sa fie realizata de un specialist care are in dotare echipamente profesionale si cunoaste fiecare tip de material si cerintele de intretinere ale acestuia. Pentru mai multe detalii si informatii privind intregul proces poti apela cu incredrere la Tapiterie-auto.com

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto