0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!

De ce este importanta igienizarea instalatiei de aer conditionat?

De ce este importanta igienizarea instalatiei de aer conditionat?

Daca petreci mult timp in masina, trebuie sa te preocupe mentinerea unui mediu curat si sanatos pentru tine si pasagerii tai. Instalatia de aer conditionat reprezinta o posibila sursa pentru alergii, probleme respiratorii sau mirosuri neplacute in interiorul vehiculului. Praful, umezeala si uzura filtrelor de habitaclu transforma tubulatura de ventilatie sau aer conditionat intr-un focar de bacterii si microbi. Daca nu faci periodic curatarea si igienizarea instalatiei de aer conditionat, sanatatea ta va fi cea care va avea de suferit.

Ce este si cum functioneaza instalatia de aer conditionat auto?

Aerul conditionat auto functioneaza prin presurizarea unui gaz refrigerent (freon). Fiecare masina in parte necesita o cantitate de freon diferita. Pentru a functiona in parametri optimi, freonul se schimba la o anumita perioada de timp. Pe scurt, procesul de functionare consta intr-un circuit etans format dintr-un sistem de conducte prin care este transportat freonul. In prima faza acesta ajunge la condensator, unde este transformat din stare gazoasa in stare lichida. In continuare freonul este curatat de impuritati printr-un filtru si ajunge pana la valva de expansiune. De aici, freonul sub forma de gaz rece merge catre radiatorul care raceste temperatura habitaclului. Filtrul este extrem de important pentru ca bacteriile sa nu ajunga in habitaclul masinii.

De ce este important sa igienizezi periodic instalatia de aer conditonat?

Chiar daca schimbam periodic filtrul de polen, acest lucru nu este de ajuns pentru a ne garanta protectia impotriva microorganismelor si particulelor de praf. Din cauza mediului umed, in sistemul de aer conditionat auto se pot dezvolta alergeni si microorganisme. Daca tubulatura nu a fost curatata pentru o buna perioada de timp, in habitaclul masinii pot aparea mirosuri neplacute, precum cel de praf sau mucegai.

Dincolo de mirosul neplacut, nu trebuie sa neglijezi pericolul la care te poti expune - mucegaiurile sunt ciuperci microscopice care se inmultesc prin spori si pot provoca infectii respiratorii severe.

Pentru a evita disconfortul si problemele de sanatate, este indicat sa realizezi periodic o igienizare a tubulaturii sistemului de aer conditonat. Apeleaza cu incredere la o firma specializata. Procedura de igienizare nu implica mult timp de lucru, deci nu vei astepta foarte mult. Avantajul unei curatari profesionale este acela ca se face o igienizare in profunzime, cu echipamente profesionale, operate de personal calificat. In general, substantele folosite sunt antiseptice, astfel ca bacteriile si microorganismele sunt eliminate, iar mirosurile neplacute dispar pentru mult timp. Substantele folosite inhiba mirosuri precum cel de mucegai sau fum de tigara.

La achizitionarea unui pachet complet de detailing auto, echipa TapiterieAuto.com realizeaza gratuit curatarea instalatiei de aer conditionat. Igienizarea sistemului de climatizare se face cu un agent special de tip spray aerosol care calatoreste de-a lungul tubulaturilor de ventilatie ale masinii si elimina definitiv mirosurile neplacute, iar reziduul inofensiv plasat in instalatie impiedica dezvoltarea in viitor a bacteriilor si mucegaiului. Sanatatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, iar preventia joaca un rol important.

Inapoi la blog...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Curatare tapiterie:

Comanda detailing si curatare tapiterie

Completeaza datele mai jos si te contactam pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestarii serviciului:

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare tapiterie auto
si detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapiterie Auto Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: detailing tapiterie
Instagram: tapiterie auto