0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Service specializat in curatare profesionala tapiterie auto! Detailing auto la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare tapiterie auto la domiciliu
Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cum să pregătești mașina pentru primăvară

După fiecare iarnă care aduce cu sine umezeală, zăpadă și noroi, este cazul să te gândești la o curățare completă a autoturismului și la pregătirea sa pentru primăvară. Din cauza temperaturilor scăzute și a faptului că ceea ce curățăm se murdărește din nou foarte repede, în sezonul rece obișnuim să ne ocupăm mai rar de acest aspect. Nu uita însă că este foarte important ca o dată la 6 luni să faci o curățare completă a mașinii, iar ieșirea din iarnă este momentul ideal.

Mochetă auto murdară

Umiditatea crescută din sezonul rece se răsfrânge și asupra interiorului mașinii. Chiar dacă fungii nu se dezvoltă în perioadele cu temperaturi scăzute, imediat cum apare căldura mediul devine prielnic pentru mucegai. Acesta poate apărea oriunde, mai ales că prin sistemul de ventilație sporii se pot răspândi cu ușurință.

Totodată, în timpul iernii se mai întâmplă să te urci cu hainele ude din cauza ploii sau a ninsorii. Dacă hainele nu asigură o bună circulație a aerului, vei transpira, iar secrețiile corpului vor fi absorbite de tapițerie.

Pe lângă acești factori caracteristici sezonului rece, se mai adaugă și clasicele accidente care produc pete pe tapițeria auto.

Concluzia: începutul primăverii este un moment prielnic pentru curățarea în profunzime a mașinii tale.

Cum pregătești mașina pentru sezonul cald?

În ceea ce privește exteriorul, spală mașina, insistând în special în zona pragurilor și a pasajelor roților. Acestea sunt locurile care acumulează sare și substanțe corozive. Ideal ar fi să ceruiești caroseria, pentru a proteja vopseaua și pentru a da un aspect general plăcut.

Curățarea de primăvara a interiorului mașinii este un proces mai complicat, cel puțin dacă intenționezi să îl realizezi acasă.

În primul rând, adună absolut toate gunoaiele din mașină și aspir-o temeinic, atât în zonele vizibile, cât și în zonele mai greu accesibile. Dacă ai huse pe scaune, acum este momentul ideal pentru a le spăla. Ai grijă să aspiri foarte bine întreaga suprafață a tapițeriei!

În zona consolei ar fi bine să insiști folosind o perie moale, de mici dimensiuni. În general, în aceste locuri se strecoară firimituri și alte resturi care sunt greu de înlăturat, chiar și cu aspiratorul.

După ce ai aspirat întregul interior, spală în fiecare zonă cu un burete umed, având grijă să ții cont de tipul de tapițerie și să folosești soluția de curățare adecvată fiecărui tip de material în parte.

Utilizează apoi o cârpă uscată, care nu lasă scame, pentru a șterge toate suprafețele.

La final, poți alege să ceruiești bordul și zonele cu piele naturală sau sintetică. Hidratarea tapițeriei auto din piele este foarte importantă, prelungindu-i durata de viață.

În cazul în care nu ai la dispoziție un garaj, ar fi bine să faci operațiunile de curățare într-o zi cât mai însorită, pentru ca interiorul să se usuce cât mai bine. O uscare lentă, în briza vântului, va oferi un aer proaspăt mașinii.

Dacă nu ai suficient timp sau răbdare sau crezi că nu vei reuși să cureți suficient de bine autoturismul, contactează-ne! Echipa noastă este specializată în detailing interior auto și folosește echipamente profesionale și personal calificat. Mașina ta va căpăta un aer proaspăt și plăcut și îți va fi drag să o conduci.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firmă detailing tapițerie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Curățare tapițerie:

Comandă detailing și curățare tapițerie

Completează datele mai jos și te contactăm pentru programare:

Serviciu dorit:
Data prestării serviciului:

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curățare tapițerie auto
și detailing interior complet
100% garantate de furnizor

Tapițerie Auto București

0723 61 58 98


Facebook: detailing tapițerie
Instagram: tapițerie auto
YouTube: video detailing